Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..

Goliath191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Cie nie moge, szok! :O

A tak szczerze to już od dawna wiadomo. Ale i tak nie polecam tego używać, bo taka gra to nie gra! :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A ja nei rozumiem, jak to działa nie ma tego przycisku zresetuj do dnia 1, a kiedy stracimy naszą serię i zresetujemy to przycisk zniknie...

Opublikowano

Mam pytanie wszystko mi działa, lecz gdy bota użyje raz na dzień i tego samego dnia chce go użyć to już nie można? Bo diamenty są raz na dzień..

Opublikowano

Nie można, sam sobie wytłumaczyłeś. Klejnoty zbiera się raz, czyli bot też działa raz [na dzień]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czyli mozna resetowac diaxy znowu ?? jak ktos zrobi tutek to daje lajka

nie ten idiota odświeżył temat , też dałem się złapać bo na daty nie patrzyłem....
Opublikowano

Boże człowieku, temat jest stary, jakiś frajer zrobił niepotrzebny refresh, a ty robisz tragedie z tego. Po cholere spamujesz, to samo ja odpowiadając tobie. Przestaniesz gadać i odświeżać to nie będzie spamu nieogarów i odpowiedzi "to działa czy nie działa".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...